010 Containerservice

Bekijk hier hoe u simpel en snel een afvalcontainer huurt op 010container.nl en zie met eigen ogen hoe gemakkelijk het is om een container te huren.

  1. Kies uw gewenste container(s) controleer uw winkelwagen en ga naar afrekenen.
  2. U kunt nu inloggen of vul éénmalig uw adresgegevens in: factuur- en afleveradres, afleverdatum en de eventuele ophaaldatum.
  3. Betaalmethode kiezen ( iDeal, bedrag overmaken naar 010 container Rabo Bank nr.: 39 56 94 914 of per pin/contant aan de chauffeur )
  4. Bevestigen (Betaling ontvangen) de container wordt op de gewenste datum geplaatst
  5. Container ophalen kan door middel van uw login gegevens en of stuur een mail naar planning@010container.nl en wij halen binnen 24 uur op tijdens werkdagen of u geeft een ophaaldatum aan.

 

 

Simpel, snel en betrouwbaar een container huren.
Jaarlijks verhuren wij vele containers aan particulieren en bedrijven. Met gecertificeerde partners leveren wij in heel Nederland afvalcontainers. Zo kunt u heel eenvoudig een container bij in de buurt huren en zo huurt u dus een container voor afval goedkoop.

Welk type afvalcontainer kan ik bestellen?
010container.nl heeft afvalcontainers van 3m3 bouwcontainers tot de 10m3 bouwcontainer. Zo is er altijd een juist formaat voor uw klus beschikbaar.

Wat mag er WEL en NIET in een container?

Weet u niet wat voor soort afval u wilt afvoeren? 010container.nl maakt het u gemakkelijk en heeft precies beschreven wat wel en niet in een container mag worden afgevoerd.

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer?

Wij helpen u graag! U kunt op werkdagen tijdens kantooruren mailen via het contactformulier.